Item type |
紀要論文 / Departmental Bulletin Paper(1) |
公開日 |
2022-07-14 |
タイトル |
|
|
タイトル |
健康的な食文化継承を目的とした奈良漬使用郷土料理「奈良和え」の減塩レシピ開発 |
|
言語 |
ja |
タイトル |
|
|
タイトル |
Development of low-salt recipe for the purpose of inheriting the food culture in ❝NARA-AE❞, a local dish using ❝Narazuke❞, of vegetable pickled in sake lees |
|
言語 |
en |
言語 |
|
|
言語 |
jpn |
キーワード |
|
|
主題 |
減塩 |
キーワード |
|
|
主題 |
郷土料理 |
キーワード |
|
|
主題 |
食育 |
キーワード |
|
|
主題 |
レシピ開発 |
キーワード |
|
|
主題 |
奈良 |
資源タイプ |
|
|
資源タイプ識別子 |
http://purl.org/coar/resource_type/c_6501 |
|
資源タイプ |
departmental bulletin paper |
ID登録 |
|
|
ID登録 |
10.24482/00000076 |
|
ID登録タイプ |
JaLC |
著者 |
野原, 潤子
大園, 千晴
岩田, 惠美子
矢内, 宏昴
Junko, NOHARA
Chiharu, OOZONO
Emiko, IWATA
Hirotaka, YAUCHI
|
bibliographic_information |
ja : 畿央大学紀要
en : Bulletin of Kio University
巻 19,
号 1,
p. 59-66,
発行日 2022-06-30
|
出版者 |
|
|
出版者 |
畿央大学 |
|
言語 |
ja |
item_10002_source_id_9 |
|
|
収録物識別子タイプ |
ISSN |
|
収録物識別子 |
1349-5534 |
item_10002_source_id_11 |
|
|
収録物識別子タイプ |
NCID |
|
収録物識別子 |
AA11989647 |